top of page

STIJLVOLLE LANDELIJKE DEUREN OP MAAT

Stijlvol landelijk

Van eenvoudige vlakke deur tot stijlvolle deuren met of zonder glas TSIW kan uw dromen waarmaken.

Bij ons is maatwerk geen enkel probleem, extra hoogte, exclusief loodglas of mooie deurkrukken, wij bezorgen het u. Onze deuren zijn te verkrijgen in verschillende materialen waaronder massief, fineer, MDF enz. Wij bieden een waaier van mogelijkheden en kunnen u bijstaan met raad om een mooi concept te realiseren.

Kortom, gaat u bouwen of verbouwen kom gerust een kijkje nemen en aarzel niet om ons te contacteren.

landelijke binnendeur
Anchor 1

Glas en loodglas

Bent u op zoek naar een binnendeur met exclusief glas, dan bent u bij TSIW aan het juiste adres. Vele van onze modellen zijn te verkrijgen met of zonder glas. Wij bieden u de mogelijkheid om uit een waaier van glassoorten te kiezen gaande van facetgeslepen glas, gezandstraald of oceanic glas tot loodglas. Voor iedere binnendeur geven wij u graag advies om een mooi concept samen te stellen.

Zowel onze klassieke als moderne deuren krijgen een grote meerwaarde door de juiste keuze van glas. Aarzel niet om uw dromen te realiseren.

binnendeur met glas
Anchor 2

Stalen en glazen deuren

Een stalen binnendeur met glas geeft uw woning of kantoor meer openheid en uitstraling. Een mooie stalen binnendeur gebruikt men om een ruimte af te sluiten voor geluid en temperatuur, maar de zichtlijn door het huis blijft intact. De ruimte lijkt veel groter dankzij het doorkijk effect dat u creëert met een stalen deur.

Smalle lijnen, uitzonderlijk sterk en perfect maatwerk zijn maar enkele kenmerken van een stalen binnendeur. De subtiele frames en elegante lijnen, al dan niet met grote of kleine glasverdelingen, tonen de perfecte samenhang tussen de hedendaagse architectuur en de charmes van vroeger.

Of een huis nu modern is of eerder klassiek, een stalen deur geeft een perfecte meerwaarde en uitstraling aan uw interieur. Strakke designs of fijne glaslijnen halen een maximum aan licht binnen, wat toch zeer belangrijk is.

vida doors 2.jpg
Anchor 3

TSIW IS DE SPECIALIST DIE U GRAAG CONTACTEERT VOOR HET JUISTE ADVIES

bottom of page