top of page

STIJLVOLLE SCHUIFDEUREN OP MAAT

Schuifdeuren

De schuifdeur is helemaal in de tijd van nu. Hij biedt voor vele mensen een verrassend efficiënte en ruimtebesparende oplossing en geeft stijl aan uw woning.

Wij bieden een uitgebreid gamma schuifdeuren in verschillende materialen zonder benedenrail op maat voor ieder interieur. De railsystemen zijn zeer compact, zij kunnen zowel tegen de muur als tegen het plafond geplaatst worden. De rail kan desgewenst ook in een gyproc plafond ingewerkt worden, dit dient wel op voorhand specifiek bekeken te worden.

Ook voor brandwerende schuifdeuren kan u bij ons terecht, als erkend plaatser verzorgen wij de plaatsing en geven wij het nodige advies.

schuifdeur

CONTACTEER ONS VOOR EEN VRIJBLIJVEND ADVIES.

Schuifdeuren van Turnhoutse schrijn- en interieurwerken: kwaliteit én professionaliteit

Heeft u (ver)bouwplannen en wilt u een moderne schuifdeur laten plaatsen? Dan is het ervaren team van Turnhoutse schrijn- en interieurwerken dé referentie in uw buurt. Kwaliteit, passie en professionaliteit zijn de hoeksteen van onze producten én service.


Schuifdeuren zijn helemaal in. Ze geven een eigentijds karakter aan uw woning en zijn ruimtebesparend.  Turnhoutse schrijn- en interieurwerken biedt een uitgebreid assortiment aan schuifdeuren op maat van ieder interieur. Installatie is mogelijk met verschillende railsystemen, die zowel tegen de muur als tegen het plafond geplaatst kunnen worden. Wilt u resoluut kiezen voor veiligheid? Geen probleem, we bieden namelijk ook brandwerende schuifdeuren aan.


Turnhoutse schrijn- en interieurwerken geeft advies op maat van uw noden en wensen. Als erkend plaatser garanderen wij u de perfecte plaatsing van uw schuifdeur bij u thuis. Wilt u meer informatie over onze diensten en schuifdeuren? Contacteer ons dan vandaag nog!

schuifdeur Turnhout
bottom of page