top of page

BRANDWERENDE EN INBRAAKBEVEILIGDE DEUREN

Brandwerende deuren

TSIW beschikt over de mogelijkheid om branddeuren en brandramen te plaatsen, ons aanbod verfdeuren, fineerdeuren en stratifiédeuren zijn te verkrijgen in een brandwerende uitvoering. 

Zaakvoerder Jan Van Hal is door de officiële instanties (ISIB) erkend als plaatser van brandwerende deuren en zal u door zijn ervaring het nodige advies kunnen verstrekken.

Brandwerende deuren en ramen zijn te verkrijgen met brandweerstand 30, 60 of 120 minuten. Brandwerende ramen zijn altijd vast, deuren kunnen worden uitgevoerd als draaideur, zwaaideur of schuifdeur. Brandwerende draaideuren kunnen worden uitgevoerd met een verbeterde akoestische waarde.

Wij verzorgen de plaatsing conform het Benor ATG attest. Kortom bent u op zoek naar branddeuren of brandramen wij kunnen u het juiste advies bezorgen.

brandwerende deur

Inbraakbeveiligde deuren

Inbraakbeveiligde deuren kunnen in verschillende categorieën worden uitgevoerd. Een klassieke deur uitvoeren met een meerpuntsluiting tot een gepantserde deur met stalen deuromlijsting. Inbraakbeveiligde deuren kunnen ook conform worden uitgevoerd als branddeur.  

Voor meer informatie kan u terecht op 
www.decoeneproducts.be

logo De Coene

CONTACTEER ONS VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE.

bottom of page